ABC – En ejendomsmægler på Frederiksberg

ABC Mæglerne ApS ligger på H.C. Ørsteds Vej og sætter en dyd i at være til stede på det lokale boligmarked. Vi har eksisteret siden 2011, men har rødder tilbage i starten af 0ernes boligmarked på Frederiksberg og kender derfor både alléer, villaveje, ejerforeninger og andelsforeninger i områderne.

Firmaet drives i det daglige af Frank Høholt og Daniel Holgersen, der er partnere i firmaet og derfor ofte ansigterne udadtil. Frank er derudover statsautoriseret ejendomsmægler + MDE med mere end ti års erfaring i branchen.

Vi har på denne side oplistet nogle fordele ved netop at anvende ABC Mæglerne som sparringspartner på boligmarkedet, og I kan også læse nærmere om kommunen som sted at flytte hen.

 

Fordele ved ABC som ejendomsmægler

– Faste priser. Vi anvender altid fast prisgivning inkl. moms, da vi har et indtryk af, at mange kunder tidligere er blevet forvirrede over ejendomsmæglernes priser. Mange mæglere angiver priser eks. moms eller priser eks. markedsføringsomkostninger til boligannoncer i aviser og bannere i indkørslen f.eks.

– Lavt salær. Vi går altid efter at være en billig ejendomsmægler, som er til for kunden. Til gengæld bruger vi ikke så meget energi på markedsføring som så mange andre mæglere, da vores boliger i København kan afsættes via internettet.

– Gennemprøvet koncept. Vi har en høj kundetilfredshed, som alle kan slå op på Boligsiden.dk. Denne rating foregår via spørgeskemaer, som kun kan besvares af mæglerens købere og sælgere, og dermed har en langt højere troværdighed end Trustpilot.

– Lokalkendskab. Vi kender Frederiksberg samt Valbys priser og boliger som vores egen bukselomme og er også kendt for relativt lave liggetider, selvom vi mener, at kort liggetid ikke altid er lig den bedste pris. Det ideelle boligsalg tager i vores verden helst et par måneder, så man som sælger kan være sikker på at få den bedst mulige handel i markedet.

I er altid velkommen til at indhente en gratis vurdering af lejligheden eller huset hos os.

 

Om at flytte til Frederiksberg

Frederiksberg Kommune anses af mange københavnere for at være en af de mere rolige områder i danske hovedstad. Onde tunger vil måske endda omtale Frederiksberg som en pensionistkommune, men der er heldigvis mange former for borgere og alle aldersklasser er repræsenteret. I dag er kommunen måske mest kendt for antallet af barnevogne, der ses overalt.

Antallet af ældre (65+) stiger faktisk ikke så massivt i kommunen, som man måske skulle tro. Den klart største befolkningsgruppe vil frem mod 2020 udgøres af de erhvervsaktive (25-64 år). Der boede 102.000 personer på Frederiksberg i 2013.

M2-priserne ligger i den absolut højere ende i Danmark, men der er til gengæld også næsten alt hvad man kan efterspørge som single eller familie, der vil bo i byen. Her er dejlige grønne områder som Frederiksberg Have, Zoologisk Have, Søndermarken og lignende steder er eksempler på små oaser, hvor alle kan slikke sol i sommertiden eller gå tur med hunden året rundt.

Kommunen er i øvrigt en af landets klimakommuner, hvilket betyder større fokus på energibesparelser – også i private hjem – og konkrete handlingsplaner fra administrationens side.

Indkøbsmulighederne er særdeles livlige, især omkring Falkoner Allé, der igennem mange år har udgjort et “silicon valley” af EDB-butikker. Nu er det nok mere Frederiksbergcentret, Værnedamsvej og Gl. kongevej samt de mange cafeer, som folk tænker på, når de taler om byliv og shopping.

 

Gratis vurdering af boliger på Frederiksberg

Hos ABC Mæglerne ønsker vi at yde en god og fair kundeservice. Vi tilbyder derfor altid gerne en gratis vurdering af jeres boligs salgspotentiale, før I evt. beslutter jer for at sælge.

I kan kigge forbi vores kontor påH.C. Ørsteds Vej 50C, 3., 1879 Frb.C  eller kontakte os for en snak på telefon 70707067. God fornøjelse med boligprojekterne fremover!