ABC Mæglerne – en billig ejendomsmægler

Mange danskere har en opfattelse af, at ejendomsmæglere er dyre at benytte. Det er vi kede af er tilfældet, og det vil vi faktisk gerne gøre op med!

Hos ABC skilter vi altid med faste priser, så du som kunde og boligejer nemt kan finde ud af, hvad en servicepakke rent faktisk koster og indeholder. Det er derfor, vi har valgt navnet ABC – for at fortælle, hvor enkel bolighandel faktisk kan være.

Vores faste salær starter ved 34.500 kr. – vel at mærke inklusiv moms. Det ligger under markedsprisen hos diverse kæder, men det behøver ikke koste mere at sælge og markedsføre boliger på det københavnske marked.

Hvis du vil se vores øvrige billige priser, kan du finde priserne her for andelsboliger, ejerlejligheder og villa/rækkehuse.

 

100 % gennemsigtig billigmægler

Selvom vi fungerer som en billig ejendomsmægler, gør vi meget ud af at følge handlen til dørs. Vi er uafhængige af de store mæglerkæder og har en profil på Boligsiden, hvor kunderne kan rate os efter afsluttede bolighandler.

Vores priser er altid inklusiv sagsbehandling og nøgleoverdragelse – så vi er faktisk en rigtig mægler, der besøger folk og eksisterer uden for internettet. Vi annoncerer ikke i aviser, men tager enhver handel seriøst – at vi også er en billig ejendomsmægler, kommer kun vores kunder til gode på en god måde.

Hvis du vil have et uforpligtende tilbud omkring salg af bolig, kan du kontakte os via mail i dag!