Ejendomsmægler i Frederiksberg og Valby

Skal du sælge bolig i Valby? ABC Mæglerne er en nytænkende ejendomsmægler beliggende på Frederiksberg. Vi dækker hele hovedstadsområdet, men er især kendt for vores mange salg i disse områder i København:

2500 Valby
2000 Frederiksberg
1800-1999 Frederiksberg C

Vi blev stiftet i 2011 og er især kendt for vores faste priser og går dermed imod strømmen, men har en tro på, at gennemsigtighed er vejen frem for kunderne og mæglerbranchen som helhed. Hvorfor bruge penge på annoncer i avisen, hvis boligen kan sælges billigt via nettet?

Vores fordele er kort sagt

– Fast lavt salær uden overraskelser
– Solgt eller gratis. Det er faktisk gratis, hvis vi ikke kan sælge boligen for jer!
– Ens priser. Ingen skal snydes, da vi lever af gode anbefalinger
– Altid en gratis vurdering af lejligheden eller huset

Snak salg i Valby med ejendomsmægleren

Vi har rigtig gode forudsætninger for at vurdere netop din andelslejlighed, ejerlejligheden eller huset i Valby, da denne bydel og Frederiksberg har været nogle af de mest præcise salg på vores resultatliste hidtil.
Tøv dog ikke med at kontakte ABC Mæglerne, hvis I overvejer at sætte bolig til salg andetsteds eller ønsker at komme med i vores køberkartotek. Vi har erfaringen og de priser på boligsalg, du allerede kan se her på vores hjemmeside.

Send os gerne en mail i dag eller kig forbi kontoret på Frederiksberg. Adressen hedder H.C. Ørsteds Vej 50C, 3., 1879 Frederiksberg C.

lejlighed-frederiksberg