Ejendomsmægler Nordvest – Fast lavt salær hos ABC!

Hvis I er ude efter en studielejlighed som forældrekøb eller blot søger en billig bolig i København, er Kbh. NV – kaldet Nordvest i folkemunde – et oplagt område. Bydelen er ikke blevet så kommerciel og udviklet som f.eks. Sydhavnen (Kbh. SV) og har hovedstadens billigste ejerlejligheder rent statistisk. Der findes også mange andelsboligforeninger i kvarteret.

ABC Mæglerne har arbejdet som ejendomsmægler i Nordvest igennem alle leveår og har stor erfaring med at matche sælgere og købere. Vi kører med et fast lavt salær og sparer jer for unødig markedsføring. Se evt. priserne for andelsboliger, ejerlejligheder og villa/rækkehuse, hvis I ønsker et overblik eller påtænker en gratis boligvurdering.

Ejendomsmæglerens guide til Nordvest

Der findes mange udmærkede faciliteter for de 44.000 borgere, selvom Københavns Nordvest-kvarter ikke er det største område i hovedstadsregionen. Biblioteket på Rentemestervej er fuldt renoveret og tilbyder bl.a. gratis anvendelse af computere. Stedet byder på udstillinger og har en café, hvor der arbejder borgere, som skal indsluses på arbejdsmarkedet.

Der findes også grønne områder til kondiløbere og hundeluftere omkring Utterslev Mose og den lokale kirkegård. Der er også en naturlegeplads til kvarterets børn.

Nordvest har ikke så mange cafeer som Nørrebro, men huser blandt andet et italiensk spisested i en gammel industrifabrik og de lidt pænere steder som Cafe Sirius og Måltid. Selve kulturlivet er farverigt med bl.a. flere kulturhuse for lokale og tilrejsende. Lygten (en tidligere station) har eksempelvis teaterforestillinger og standup-komik.

Boligsalg i Nordvest

Såfremt I allerede kender til kvarteret og ønsker at flytte bort for at få mere plads, kan det ofte svare sig at tænke i onlinemarkedsføring af boligen. Folk med andelsboliger har i sagens natur ofte nemmere ved at udføre selvsalg, da administratoren – typisk et advokatkontor – ofte kan hjælpe med salgspapirerne, mens andre vælger at anvende en ejendomsmægler.

Kvadratmeterpriserne i NV er typisk Københavns laveste, men det kan sagtens svare sig at anvende mægler, da salgstiden herved afkortes, og prisen rammer rigtigt. ABC Mæglerne har siden startet besluttet at have faste og gennemskuelige priser, da vi mener, at boliger ikke behøver unødig marketing.

Vi anvender derfor udelukkende internettets muligheder til annoncering, hvilket kommer kunden til gode, da priserne er i den lave ende.

I er velkommen til at henvende jer til os ang. en 100 % gratis boligvurdering, før I eventuelt vælger at sætte boligen til salg.